Перейти до основного контенту

Як увімкнути автовидалення кроків

Ця стаття актуальна для вас, якщо у вас продукт «У боті».

Якщо у вас продукт «У кабінеті», тоді ця стаття для вас неактуальна. Детальніше про відмінності продуктів ознайомтеся тут.


Як працює автовидалення кроків

Отримані підписниками кроки автоматично видалятимуться у них у боті через вибраний час. Максимум – через 48 годин.


Навіщо потрібне автовидалення кроків

Авто видалення кроків корисно, коли ви хочете:

  • Створити в аудиторії відчуття дефіциту в маркетингових воронках, тим самим активніше залучаючи людей до перегляду контенту

  • Щоб підписники не змогли подивитися отримані кроки після закриття доступу до продукту


Як увімкнути автовидалення кроків

Щоб увімкнути автовидалення кроків:

1. Відкрийте продукт або воронку, в яких хочете увімкнути автовидалення кроків:
​
​

2. Оберіть крок:

3. Натисніть кнопку «Ніколи» навпроти пункту «Автовидалення кроків»:

4. У вікні виберіть час автовидалення «Через»:

5. Введіть кількість годин/хвилин/секунд, через яку будуть видалятися крок:

Максимальний час для видалення конкретного кроку - 48 годин

6. Натисніть «Готово», потім «Зберегти» в редакторі кроку:


Як вимкнути автовидалення кроків

Виберіть час автовидалення «Ніколи», натисніть «Готово» і збережіть крок. Якщо для цього типу кроків увімкнено загальне автовидалення в налаштуваннях продукту або воронки, воно продовжить працювати. Щоб крок не видалявся, вимкніть і загальне правило:

Ви отримали відповідь на своє запитання?